top of page

Idea + concept

Een goed overlegmoment is key bij elk videoproject. We bespreken eerst de kernboodschap en bij- behorende details. Wie is je doelgroep en via welke kanalen wil je de video verspreiden? Wil je meerdere talen of formaten? Heb je verschil- lende versies nodig? We vragen ook naar de huisstijlgids en bijbehorende assets.

Idea4.png
copy1.png

Copy

Na het overlegmoment creëren we een sterk verhaal met een pakkende intro, duidelijke voordelen en een krachtige conclusie met call-to-action.

Storyboard

Voor het storyboard bekijken we grondig de huisstijl en assets. We organiseren alles netjes en analyseren je branding. Het storyboard volgt het script en geeft een voorproefje van de visuele stijl. We sturen ook audiovoorstellen voor de achtergrondmuziek.

sb2.png
voice1.png

Voice-over

De voice-over voor de video is opgenomen. De voice-over wordt meestal gedaan door een professionele stemacteur of -actrice en vertelt het verhaal van de video.

Animatie

Als je het storyboard hebt bekeken en enthousiast bent, geweldig! Dan gaan we beginnen met de animatie. In deze fase komt alles tot leven! De stijl is al bepaald en het storyboard dient als leidraad. Het tempo, de overgangen en de animatiestijl  worden allemaal in deze fase bepaald. 

Animation1.png
sound1.png

Sound design + audio

Animatie klaar en goedgekeurd? Top! Dan is het tijd voor het sound design. Hier worden geluidseffecten en muziek toegevoegd om de algehele kijkervaring te verbeteren.

bottom of page